Hej läsare!

Jag heter Elin och som du kommer få se skriver jag om lite allt möjligt. För det finns ju faktiskt så himla mycket att tycka om här i världen så jag vill inte begränsa mig. Till exempel kommer ni att få läsa om mig som musiker. Jag är sångerska och har en grupp tillsammans med en annan tjej och en producent och vi håller på att fila på lite material som vi kommer släppa senare i år!

Det måsta vara showandet och uppträdandet som gjort att jag har ett stort intresse för smink och hudvård. Jag älskar att testa nya saker och det är sällan jag köper samma produkter två gånger i rad. Till vardags sminkar jag mig gärna neutralt i olika tappningar men till show fläskar jag gärna på med både färg, glitter och paljetter. More is more är lite av mitt motto 😉

Något du säkerligen också kommer att få läsa om är min och min sambos stundande resa till Mexico. Som vi längtar! Jag kan verkligen inte sluta googla på bilder av kritvita stränder, palmer, turkosa hav och delfiner. Vill du också hänga med, om än något digitalt? Häng kvar – vi kommer ha jätteroligt ihop!

391506_10151016818568137_574724145_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>